Lieve Baetens

Professionele ervaring: Master in de motorische revalidatie en de kinesitherapie. Specialisatie: neuromotorische revalidatie. Sinds 2009 bij het team van Kine Persoons. Vervolmaakte zich met een cursus lymfedrainage volgens Leduc (2011) en een basisopleiding bobath voor volwassenen (2012). Parkinson zorgwijzer (2015).

Mijn liefde voor het vak: “Het is fantastisch om te zien hoe je soms na meerdere jaren therapie nog steeds nieuwe doelen voor je patiënt kunt behalen. Ook al is dat soms op een verminderd motorisch niveau. Omdat ik heel wat huisbezoeken doe bij patiënten die langdurig worden behandeld, weet ik uit ervaring dat dit een groot verschil betekent in hun dagelijkse leven en dat van hun naasten.”

Mijn passie voor het leven: “Als je veel omgaat met neurologische problematiek, dan relativeer je veel meer je eigen problemen, of die van je omgeving. Ik geniet des te meer van kleine, simpele dingen in het leven, zoals veel gaan wandelen, Het depot, concerten meepikken, festivals ontdekken en een lekker drankje om van te genieten, meer moet het niet zijn.”


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x