Nele Raspoet

Professionele ervaring: Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, specialisatie neuromotorische revalidatie (2021) & specialisatie musculoskeletale aandoeningen: optie manuele therapie (2022). Ervaring opgedaan tijdens stages bij UZ Pellenberg op de dienst dwarslaesies & op de subacute neurologische dienst van revalidatiekliniek Fachklinik Ichenhausen in Duitsland. Sinds 2022 bij het team van Kine Persoons.

Mijn liefde voor het vak: “Zowel tussen verschillende aandoeningen als binnen dezelfde aandoening zijn er erg veel verschillen. Dit maakt deze job gevarieerd en interessant, maar ook mooi om telkens bij iedere patiënt te kunnen luisteren naar hun persoonlijk verhaal met eigen noden en doelen om hier vervolgens samen stap per stap naartoe te werken. De band die je hierbij onderweg opbouwt geeft me veel voldoening.”

Mijn passie voor het leven: “Je kunt me ‘s avonds vaak terugvinden met een basketbal in mijn handen op het basketbalveld van Notre Dame Leuven waar ik competitie basket speel. Daarnaast ga ik ook graag lopen, fietsen, wandelen en maak ik graag actieve fiets-, wandel- en skivakanties. Ten slotte geniet ik heel erg van goed eten & goed gezelschap!{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x