Linde Aertgeerts

Professionele ervaring: Master in de motorische revalidatie en kinesitherapie. Specialisaties: neuromotorische revalidatie (2021) musculoskeletale aandoeningen: optie manuele therapie (2020). Sinds 2021 bij het team van Kine Persoons. Ervaring opgedaan bij niet aangeboren hersenaandoeningen (NAH) tijdens mijn stage in het universitair revalidatiecentrum Utrecht, en MS in de kliniek van Melsbroek.

Mijn liefde voor het vak: “Na in de zomer van 2020 te werken in acute neuromotorische revalidatie, en stages te lopen in een revalidatiesetting, ben ik blij in deze praktijk patiënten lang en van dichtbij te kunnen opvolgen in hun thuissituatie. Een goede relatie en samenwerking met de patiënt en zijn omgeving, is wat me drijft in deze job. Op zoek naar een gezamenlijk doel waarbij we elkaar blijven uitdagen!”

Mijn passie voor het leven: “In mijn vrije tijd heb ik het graag gezellig druk bij het uitoefenen van mijn passie voor muziek. Verder haal ik veel plezier uit basketbaltraining geven aan pas beginnende spelertjes. Om dan de dag voldaan af te sluiten in het gezelschap van vrienden en familie.”{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x