Neurogroepslessen

Indien je interesse hebt in een groepsles, mag je bellen naar 0476/68.49.46 of mailen naar annemie@neuropraktijkpersoons.be.

Neuroswim

Neuroswim is een soort aquafitness waarbij er met gerichte oefeningen in het water wordt ingezet op kracht, stabiliteit, mobiliteit en coördinatie. Het voordeel van sporten in het water is dat de zwaartekracht tegen werkt, waardoor mensen zich stabieler voeler en grotere bewegingen durven en kunnen maken. De gewrichten worden minder belast en de druk van het water stimuleert de bloedsomloop. Elke vrijdag van 12.00 tot 13.00 in de Sportoase in Wilsele

Lees meer

Tai Chi

Tai Chi stimuleert het zenuwstelsel, verbetert de bloedsomloop en ademhaling, versterkt spieren en pezen en vermindert spanning. Door Tai Chi beoefening kun je vrijer bewegen, flexibiliteit behouden, een betere uitlijning, houding en balans bereiken en cognitie verbeteren. Daarbij ervaren mensen die Tai Chi kunsten beoefenen een gevoel van lichtheid en welbevinden!

Lees meer

Yoga

Tijdens het beoefenen van yoga combineren we de ademhaling met bewegen. Hierdoor treedt er ontspanning op, zowel op mentaal als fysiek vlak. Er wordt aandacht besteed aan zowel de verschillende yoga houdingen, als aan de overgang tussen deze posities. Door te werken aan het lichaamsbewustzijn, wordt het natuurlijker om steeds vanuit ons centrum te bewegen.

Lees meer

Actieve zitgroep

Patiënten kunnen met hun rollator of rolstoel tot in de oefenzaal en doen vanuit de rolstoel of vanop een stoel allerlei oefeningen in groep. Elke maandag van 10u30 tot 11u30

Lees meer

Boksles voor neuropatiënten Leuven (woendag)

Woensdag 14u30-15u30

Lees meer

Grond -en evenwicht oefeningen

Donderdag 19u00-20u00

Lees meer

Boksles voor neuropatiënten Leuven (vrijdag)

Vrijdag 14.00 tot 15.00

Lees meer
Neurogroepslessen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x